Zamítnutá žádost o předběžné opatření ze strany obce Trnová

Dne 4.7.2024 nám bylo do datové schránky doručeno rozhodnutí Krajského úřadu Středočeského kraje, ze kterého jsme se dozvěděli, že obec Trnová žádala o vydání předběžného opatření na naši společnost, kde se snažila, abychom nemohli nakládat se svým majetkem… Proč? Protože jsme v parku Trnová vybudovali jezírko za cca milion korun a i přesto, že nemělo podléhat stavebnímu povolení, protože nemá přítok, tak aktuálně probíhá řízení, kde se ukáže, jestli je jezírko možné ponechat na svém místě, upravit ho, aby splňovalo vše, co má a nebo v nejhorším případě milionovou investici, která se dělala pro obyvatelé Trnové a měla být přínosem, tak zasypat… ( opravdu z jezírka žádné zisky neplynou ) 🙂

Obec se nám snažila zmrazit veškerý majetek kvůli tomu, aby když se v nejhorším případě bude muset jezírko zasypat, tak aby na to bylo kde brát… Opravdu? Park nás kompletně vyšel na téměř 40.000.000,- a majetek společnosti je v řádech stovek milionů… Kolik by vyšlo přesunout bobovací kopec do jezírka??? 50-100.000,-?

Tady je jasně zřejmé, že obci či některým zastupitelům opravdu nejde o blaho obce, ale už to opravdu hraničí se šílenstvím a touhou se pomstít za to, že nedopadlo těch padesát milionů, ani deset bytů nebo cokoli dalšího…

Naštěstí ne na všech úřadech mají před očima tmu a naštěstí mají pořád někteří úředníci rozum a žádost ZAMÍTLI!

Naše další kroky povedou směrem zjistit, jestli žádost o předběžné opatření byla obcí řádně projednána a schválena před tím, než byla podána, nebo je to možné zneužití pravomoce, případně kdo pro podání žádosti hlasoval. Jakmile tyto informace získáme, prověříme jestli vše proběhlo zákonně, případně budou následovat další kroky z naší strany a budeme Vás informovat.

Cílem naší společnosti je nadále dotáhnout projekt Fontána V a zlepšit životní úroveň a vybavenost v obci. Ikdyž se to některým z Vás líbit nemusí, tak tato lokalita je již řadu let určena k zástavbě a jednoho dne to tak bude, jenom to pořád někdo uměle protahuje… My se nevzdáváme a i přes neskutečné nátlaky, házení klacků pod nohy a zneužívání moci to prostě dotáhneme!!!

Možná si při dalších volbách zvolíme někoho, komu o obec opravdu půjde…

H.

 

Přejít nahoru